asterix

idag åkta jag och robin för att hämta den här lillen
asterix blir namnet på gullet. idag har jag och robin bestämt oss för att ta tag i vårt "gottliv" i morgon är de helt slut på chips,godis,läsk osv och då äre dags att ge sig ut på joggingturer. så idag har vi sista dagen och de innebär pizza till middag ostar och keks chips läsk godis nötter glass.... ja allt möjligt..



edsbyn

igår när vi kom fram fick vi mat på direkten, sedan tog jag och robin med min lillebror ut och kollade lite på crusingen som var. tog en liten sväng och hälsade på mina kusiner hem igen och kollade på allt för min systrer en väldigt bra film faktiskt. idag gick vi upp i riktigt skaplig tid och redan vid tolv var jag mormor,mamma,lasse, och robin påväg ut för en fika. blev en liten shopping vända jag köpte muffins formar hehe. nu har jag och robin gjort lassagen mamma var väl med hon å men hon va bara ivägen tyckte jag... ska ta en dusch och äta snart och efter de ska jag och robin åka till mammas en kompis och heja lite, sedan är de pärsmessan kallas de, det är som en "festival" fast otroligt mycke mindre. går väl dit och kollar om de är roligt. i morgon åker vi hem så nu ska jag umgås med mormor!


opsii

hejsan! har varit dåligt med bloggandet men man kan säga att jag haft annat i tankarna. har egentligen inte tid att sitta här för om en och en halv timme ska jag och robin vara påväg till min mormor och morfar 16 mil bort hehe, så nu är de dusch hund rastning och packning som gäller! undra om vi kommer iväg till två?


...

kom hem till robin runt halv tio, gick ut med den och var ute i en halv timme. känndes skönt att få en promenad på kvällen. när jag kom tillbaka hit skulle jag kolla tv för att ha något att göra till robin kom hem. var bara de att jag inte fick igång varken tv eller dator. robin kommer hem och 1 min senare funkar de....


och den där jävla rubriken...

samma problem varje gång !? kan inte rubrik vara frivilligt? jaja, i går kollade vi på harry potter här hemma och sen åkte jag och robin hem till honom. vaknade i morse och åkte till stallet och tog ut hästarn, åkte tillbaka till honom och somnade om en sväng. på förmiddagen här har vi grejat runt lite ätit frukost varit på promenad med hunden osv, nu är jag hemma och tänkte dra mitt till stallet och rida en sväng, blir tillbaka till robin i kväll då han jobbat färdigt vet inte vad som blir efter ridningen men de visar sig :)



nytt

senaste tiden har jag kännt mig rastlös, har kännt att jag behöver lite nytt i gaderoben även fast de blivit mycke nytt under sommaren. jag är rätt trött på vädret här hemma som endå bara känns som höst, jag vill ha nytt nytt av allt. jag vill resa utomlands och få vara i solen med min älskling stänga av mobilen och bara vara vi. jag vill bort från hedesunda nu samma gammla ansikten samma gamla ställen att vara på och samma saker händer  varje kväll... USCH deppinlägg.
jag ligger och kollar på Buffy och snart kommer robin hem från uppsala! <3



insperation

förut klarade jag inte av att ha fläta, jag tyckte att jag såg ut som om jag vore 7 år gammal. men så kom jag på de sättet att göra de snygg, nu använder jag fläta till både fest och vardag.
man gör så här:

tuppera hela håret överdriv gärna (sikta mot trollstyle)
efter de tar du och delar upp en bena där du vill ha den, bestäm vilken sida av ansiktet du vill ha flätan p och ta motsatta delen av håret och rulla ihop det.
när du "rullat ihop" ena delen av håret ska de se ut ungefär sådär, sätt i hårspännen som håller kvar håret. jag brukar ta andra sidan sen och göra en lös inbakad fläta i luggen.

och samma där hårspännen för att hålla kvar. sedan tar du bara allt hår och gör en vanlig fläta sätt nålar där de behövs och sedan spraya.

klart.

hoppas ni fattade lite iaf. sen behöver man ju inte ha en blå toffs heller ;)



ont i hjärtat..

fyfan blir såå grymt arg då jag hörde om oslo igår, jag kan tänka mig att folk är dum nog och bombar men inte att en människa kan döda närmare 30 ungdomar/barn? hur fan har man hjärta till de, man kan inte ha ett hjärta då. absolut finns det inget bra i detta som har hänt människor har förlorat familj och vänner igår. men för oss som är grannar med norge vi som har klarat oss från sånt här skit så oerhört längre kanske kan få upp ögonen.. jag tror itne vi är riktgit medveten om att de här händer ofta i andra länder att barn är rädda att gå och lägga sig.  lider med er som förloraade någon i går!


HISSDISS?!?!?

jag hissar mary kays hudvårdsproukter ! Mary kay började jag använda för ca 2 år sedan och jag är super nöjd, innan de hade jag massa små pippler,pormaskar och finnar ( riktigt äcklig hy) började med acne serien och efter två tre månader bytte jag till vanliga. jag har ansiktstvätt, krämer, bodylotion, allt mitt smink är mary kay förutan min mascara ;) typ allt jag använder för min hy är mary kay. jag är jätte nöjd och känner mig riktigt säker med min hy efter mary kay. mamma säljer de och det är därför jag började med de :)
jag dissar dom här bharna från hm! jag tror alla har en eller två av dessa, finns ju i typ alla färger men jag trivs inte känns som om tuttarna ska hoppa ur vilken sekund som helst(även då man byter storlek)



vem bär den bäst?

själv tycker jag helt klart pink ! hehe kan ju vara för att jag gillar henne skarpt!



FFF sheila

just nu har jag faktiskt ingen blogg lust alls! känner ingen lust för något och gud va okreativ jag känner mig!
en stor finne på ena sidan av kinden och fet och äcklig i hyn.. ja helt enkelt känner jag mig som FFF sheila = feta, fula finniga sheila! de lilla händiga utrycket kom jag på en gång då jag och min kompis julia låg i mitt rum och klagade på allt som har med livet och göra hehe och de utrycket har fått följa med mig i mina FFF perioder. de finns sååå mycket jag skulle behöva göra  men inte har ork till som tex städa rida i morgon tvätta (börjar bli slut på allt i gaderoben) jaaa och sova? men näe skit trött är jag och kan inte sova! GREAT PERFECT UNDERBART?!?!? näe nu tackar FFF sheila för sig! godnatt



en kväll på ön

efter många om och men och en powernap bestämde jag och robin oss för att ta oss till ön endå. Pappa skjusade ner oss och va med folk det var där. och en sak som var väldigt rolig de var att en tjej kom fram till mig och tydligen läste hon min blogg? hur häftigt kände inte henne men hon visste exakt vem jag var! kom hem och somnade ganska direkt och nu har jag varit i stallet och grejat! på med lite spackel i ansiktet och så drar jag och mor till stan! hörs senare kanske?


insperation

de är snyggt med fixade naglar (vissa)! några kan ju också överdriva lite (enligt mig)



stallet all day long

ja idag skulle jag ta ut hästarna vid halv nio men... jag vaknade halv tio så de blev lite senare för dom. var där till typ 11 och sedan hem och åt frukost 12 var vi där igen mamma drog iväg på en häst och jag på baron kom hem runt 3 och nu har jag duschat och grejat ska hjälpa mamma med maten och sedan ska vi kolla på harry potter här hemma ;)



sandsnäs och the rochesters

igår efter att ha ridit 7 kilometer till nya stallet och fixat till för hästarna i stallet gick jag hem och kastade mig in i duschen och åkte sedan och jobbade. de va stressigt i vissa perioder men kul var de! efter att ha fått jobbat klart åkte jag hem och gjorde mig iordning följde med robin till pizzan och satt där med han och en kille i robins band + hans tjej. drog mig hemmåt och åkte ner på sandsnäs där robin och bandet skulle spela hade jätte trevligt i går va till och med att jag va upp o dansa nån gång ;)



just my luck

ja i vanlig ordning stressar jag!! jag skulle börja jobba kl halv två. kommer hem 20 över 1 lite stressad. då ajg är påväg ringer dom och säger att jag inte behöver vara där så tidigt..



vila i frid min ängel

varje dag dör 172 800 människor av sjukdomar och krig och varje dag föds 432 000 nya liv. en stor siffra vi egentligen inte lägger så mycket märke till förns den stunden en av dom 172 800 är någon som står dig nära. igår 14 juli var min farbror en av 172 800. han bodde i sri lanka med sin fru och barn, det är en sån dag man börjar ångra! varför ringde jag inte oftare? varför åkte jag inte dit och hälsade på? men något som skär i mitt hjärta var att jag inte ens visste att han va sjuk i 2 veckor låg han i koma och ingen i min släkt kunde ta sig tid att ringa mig och berätta om min sjuka farbror inte bara min farbror utan han jag haft närmast hjärtat. de gör ont och jag är så arg att jag inte vetat och inte fått chansen att ta farväl. på söndag ska dom begrava honom och jag har inte ens chansen då att vara där och ta del av hans begravning. min älskade farbror som alltid funnits där då jag velat prata!
Jacob jag älskar dig så otroligt och jag saknar dig då du aldrig varit här med mig egentligen. Jag ska leva för dig lova mig att du vakar över mig och hjälper mig att välja rätt genom livet. se mig som jag ska se dig då jag blundar. Gud tog tillbaka sin finaste ängel och när jag ska leta efter en ängel ska jag leta efter dit vackra ansikte. de gör ont att veta att de aldrig någonsin blir av att komma hem till dig och sitta i ditt knä igen och att aldrig någonsin höra din röst.

min ängel till farbror vila ifrid jag älskar dig och saknar dig! <3





stugan

hejsan nu är vi hemma ifrån en veckas tid i stugan vi har haft det myisgt men inge vidare super väder direkt. nu är jag dock ganska nöjd över att få komma hem för grymt rastlös har jag varit de senaste tre dagarna.
gör oss bered för fisketur
och gummistövlarna på!
utsikten
och fiskarna



insperation

det är snyggt med mycket smycken tycker jag. och gud va snyggt med ringar de finns såå mycket olika ringar men dock har jag inge vidare fina händer så jätte fint är de inte på mig.



pojojoj

hejsan nu har jag fått chans att blogga lite fort. trodde jag skulle få tag på nr till mobilblogg men de ficka jag inte.. så jag kommer hem sent i morgon kväll!


hejhoppppp

hatar de där med rubriker... kommer ju aldrig på vad jag ska ha som rubrik? vilket fall jag och julia åkte ner på sandsnäs och där va de.... AS tråkigt så vi cyklade hem och typ 2 min innan vi skulle vara hemma ringer mamma och frågar om vi ska med dit. åkte hem och följde med henne och då var de mycket folk där och de va ju roligt. nu är vi hemma och ska dricka te jag måste packa till stugan i morgon och sedan ska väl robin komma hem snart också!


frugan och jag

den här fina soliga dagen har vi spenderat inne.. okej mitt fel har känt mig slö som bara den och mått illa men ikväll tar vi oss i kragen jag och frugan (julia) och åker ner till sandsnäs, där de är något band som spelar. men först tror jag vi kanske måste fesha upp oss lite. julias outfit gamla siden shorts från stadium vitt smutsigt linne håret i en oredig knut och lite deo under armana oborstade tänder. sheilas outfit lila shorts från thailand med text "phuket thailand" smutsigt för litet vitt linne bikini bh deo under armarna håret i något som ska föreställa en hästsvans och oborstade tänder. fixa oss lite kanske? men först måste vi äta något och de kan ju ta sin egen lilla tid...
kära vovven leker ute :)



såja

har inte riktgit haft tid att blogga men nu är jag tillbaka iaf under den här dagen, min familj och jag ska nämligen till vår stuga antingen i dag eller i morgon! igår var jag och julia in till stan och hämtade grejer till henne och sedan tillbaka hem hit gjorde oss ordning och åkte till alva, kom hem rätt sent igår men trevligt hade vi... jag har alltså lyckats komma hem med värk i båda axlarna och i höften + min hälsena som värkar ha övergätt mej helt nu... -.- meeeeen klackarna på i kväll förmodligen igen sandsnäs eller strugan inte bestämt än ;)



äntligen

det finns två äntligen i detta inlägg! äntligen har mina skor och kläder från hm kommit hem en svart långklänning och en vit kortklänning , bikini och mina underbara skor!!
är dom inte underbara så säg? och ÄNTLIGEN kommer min älsakde vän julia hit hon har varit i thailand i 2 veckor (lite avunsjuk) men nu är hon äntligen hemma och är här om typ fem min så jag måste ruuuusa! vi åker väl ner på stranden förhoppningsvis och kläderna kommer ut här på bloggen inom kort!



insperation

en sak jag tycker är häftigt är när tjejer tattuerar upp armen, det har liksom blivit som en grej man bara tycker killar ska ha! men fyy va snyggt de är med tjejer som vågar sig på det. själv skulle nog jag bara vilja ha små tattueringar för jag skulle aldrig våga mig på en stor.
det är fint när ett par tattuerar in något gemensamt men också väldigt vågat då man egentligen aldrig vet vad framtiden har att erbjuda.
en tattuering på ryggen ska jag iaf ha de har jag bestämt mig för de är så otroligt snyggt!



så blev de iinte

jag skulle gräva ner körsbärsträd idag men så blev de itne eftersom att jag inte ens kunde få ner spaden i marken haha. ebba kommer hit en sväng så vi får se vad vi hittar på och i kväll kommer julia hem från thailand!!!! :D



insperation

något jag älsar är skor, skor,skor ,skor jag älsar dom för att de alltid ä snyggt med skor även en dag då håret är skitit och livet känns piss 'är skor alltid skor !



inte riktigt jag

en sak jag förstått de senaste året är att jag är inte en person som ska upp innan tio på morgonen. jag är sur och grinig (riktgit elak) mår illa och är yr. hur jag än gör är de alltid samma visa då jag kliver upp för tidigt men inte fick de hindra mig idag inte! jag jobbade första dagen idag och fyfan va mycket de var att städa men nu är de gjort och förhoppningsvis blir de inte lika mycket varje gång. nu ska jag gå ner i mitt slvala rum och ta mig en powernap så frå vi se vad som händer sedan!



insperation/outfit

som ni ser har jag lagt till en ny kategori "insperation/outfit" där kommer jag skriva och lägga ut bilder om vad jag tycker är inspererande i tex kläder foton tattueringar osv. även mina outfits kommer läggas här så börjar med något jag verkligen ÄLSKAR!
nitar







jag vet faktiskt inte om det finns något inom byxor som slår shorts med nitar på?! jag älskar nitar överallt skulle jag kunna ha dom tycker de är såå jävla snyggt! bilderna är ifrån tumlr.



lycklig

dåså har jag lyckats skaffa mig ett litet jobb, redan i morgon kör jag på första dagen ;) idag har jag varit i gävle och därför har jag inte kunnat blogga! men nu är jag hemma och har käkat lite ska ligga ner och kolla film tror jag faktiskt har så sjukt ont i kroppen idag men men life liksom !
jag tänkte faktiskt rekomendera en blogg för er! här hemma har min mamma en kompis som heter jennie och hon har väl också varit som en liten exta mamma liksom ;) vilket fall i vintras berättade hon om hennes systerdotter som då skulle gifta sig och jag kollade hennes facebook och kollade bröllopsbilder och tyckte de va ett sååå fint bröllop med lilla bebis magen och hur vacker hon var !!! så för ca en månad sedan skulle jag logga in på blogg.se och vad tror ni jag ser? jo hennes blogg på första sidan och efter den dagen kan jag gå och längta efter att få komma hem och läsa vad hon skriver, hon skriver så bra så man skrattar ofta åt hennes roliga utryck och sen är de så inspererande att se hur en mamma som då är väldigt ung egentligen behåller de där unga och inte blir en tråkmorsa liksom snygga kläder och alltid så grymt fin på kort! när jag fött en bebis då ska jag fanemej se ut som henne! läs hennes blogg slår vad om att ni också kommer älska den!  http://saralovisa.webblogg.se/



hjärtesorg

i kväll har varit en jobbig kväll för min familj, vi blev tvugna att ta bort våran favvo misse som bara var 6 månader gammal. man kan ju undra varför man blir så ledsen för ett djur? men dom är ju en del av familjen och då den försvinner blir man lite ledsen! men lilla astrid fick somna in och jag är väldigt glad att de var robins pappa som gjorde det åt oss. de känndes tryggt att veta vem de är som gör de och att han vet vad han gör!
nu är lilla astrid i katthimlen och slipper ha så ont! <3



usch och fy och blääää!!

idag är jag trött blev väldigt sent igår men trevligt hade vi! efter sandsnäs fick jag och robin skjus hem och så kom de lite människor och höll oss sällskap (kanske lite längre en vad vi ville ha sällskap.) haha men kul hade vi. vaknade vit halv ett och åkte för att hämta hunden nu har vi städat lite här hemma och nu tänkte vi köra på en stödvila ;)



blåbär å smultron

idag vaknade vi rätt så sent trotts att gårdagen slutade rätt så tidigt, men de va skönt att få sova ut utan att bli väckt av en skällande hund eller så. vi begav oss ut till skogen på jakt efter smultron
de var inte de enda vi hittade. när vi hittat första stället med smultron kollar jag upp och blir lycklig av att se att de fanns mycket blåbär! robin plockade blåbär och jag massa smultron, efter en stund inser jag att: fan vart är han?
jag hittade honom lång in i skogen där han hittat ett blåbärs ställe ;)
7 dl blåbär 5 dl smultron ganska bra jobbat va?
nu ska vi äta mat och sedan åker vi ner till sandsnäs en sväng :)



mysig middag!

grejade runt och hjälpte mamma idag innan dom åkte, sen kom sara hit och jävlar anåda vilken fart de blev på städningen då hon kom in i huset. en timme senare är huset rent som bara den. lagade lasagne och cheescake i glas som jag skrev om tidigare! nu har vi ätit jag och robin, nu sitter vi och kollar på tv får se om något händer senare!
fin dukningen
som sedan flyttades in till tv rummet!
sendan blev de till att leka vetrinär åt katten+ lite mys ! :)



städar!

här hemma städas de, lite för att de ska vara fint under helgen då jag och robin har huset för oss själva men också för mamma inte ska gå i taket då hon kommer hem på söndag haha. okej de städas inte men de ska jag ska röra mitt arsel ut med soper och sen måste jag börja ! mycket att göra och om mamma ska kunna hjälpa lite innan dom åker lär jag börja nu! skriver mer senare!


vissa saker glömmer man bort

jag har en otrolig vän som alltid ställt upp för mig i alla situationer, men som om flesta "tjejer" så växer man väl ifrån varandra en sväng nått år sådär och de gjorde jag och min kära ebba! men nu har vi verkligen hittat tillbaka till varandra och har super kul ihop. jag,ebba och  min andra underbara vän selma var iväg och tog oss ett litet kvällsdopp såhär på torsdags kvällen vi hade jätte mysigt men runt en 10 åkte selma hem och jag och ebba beslutade oss för att fortsätta den så trevliga kvällen vi påbörjat. vi har alltså suttit i en timme och dunkat runt i ebbas epa som går i 40km/h om jag minns rätt? och dunkat musik och jollat runt som egentligen bara vi kan, och då förstår man att dessa stunder glömmer man bort ibland men bara av att ha en sån här kväll kommer alla busigheter vi haft för oss under åren upp i huvudet och det får en att kunna vika sej dubbelt och skratta ensam om de så behövdes!
nu sitter jag här och saknar min älskling väldigt mycket, men endå rätt bra för oss att vara ifrån varandra ibland då vii istortsätt tillbringar varje dag med varandra! i morgon lämnar min familj huset för att åka på min lillebrors fotbolls cup och då lämnas huset till mig och älskling! jag har planerat att laga en god middag tills han kommer hem och funderar på en efterrätt hittade de här roliga iden på http://mirabellcupcake.blogg.se/
de är en cheescake typ fast i glas! tror de kan bli ganska gott de, sen ska de regan här hemma i morgon också så man vill väl ha nå varmt och mysigt kanske?
täntke nog hoppa in i duschen nu och sen blir de sovdags för min del!





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0