Kroppen sviker mig

Sitter i bilen påväg hem! När jag kommer hem blir de te och film min kropp sviker mig verkligen idag är så sjukt trött känns som att jag somnar vilken sekund som helst! Har varit å helast på Julia som får åka hem i morgon. Nä funkar inte att skriva håller på att somna bara av de!




Godmorgon onsdag !

Godmorgon! Sitter i bilen å väntar på mamma som lämnar lillebror hos farmor och farfar. Så här sitter jag å hostar i min ensamhet så då tog jag tillfället i ackt för att prova nya appen! Dagens outfit fick bli mina nya jeans. Känns lite vågat då jag alltid har slim slim på mina jeans men sköna är dom! Tar nog en sväng till julia idag efter skolan och kollar hur hon mår!
Ha en trevlig dag !




äntligen

nu är den äntligen här appen jag iaf längat som tusan efter!! blogg.se app. perfekt för dig som bloggar, de blir inte längre de där fula sms inläggen då man får halva inlägget som rubrik osv. för dig som inte har blogg men läser massa blogg.se bloggar här kan du läsa dom alla. underbar app!!



cupcake & kläder

kvällen blev sååå mycket bättre än vad jag tänkt! åkte till ica och hämtade ut ett hm paket och där fans de grejer till mig!!
boyfriend jeans och strumpbyxor
svart vanlig t-shirt och den röda tröjan köpte jag i går!
och dom här två svarta topparna!
efter att jag packat upp de nya kläderna fick jag för mig att baka cupcakes!
resultat



måndag 26 september.

ja ni, nu är de måndag igen en hel jävla vecka tills de blir helg igen. vaknade upp med grymmaste värken i armarna och ryggen kändes inte riktgit som att ja var taggad på att kliva upp direkt. menmen tog mig upp och drog mig till skolan, månadgar är endå ganska sköna jag har tre lektioner på hela dagen så man ska väl inte klaga. efter skolan åkte jag till sjukhuset och träffade julia var hos henne några timmar, vi var ut en sväng och ajg fick köra na i rullstol... va fan as rädd att hon skulle typ ramla ur och dö där hehe. menmen hon kom tillbaka till sitt runt fläck fri! ( bra gjort sheila) tog bussen hem och nu ligger jag här å segar. middag nästa och sedan återgår jag till datorn och efter de ska jag ta mig en varm lång dusch!
bild på julia du vi var på äventyr ;)



en bättre söndag

idag har jag haft en mycket mysig dag! i morse åkte jag med mamma till klädbytardagen här i hedesunda. fyndade en stickad tröja och en jeans kjol. träffade även erika och lilla Vilmer. medans erika fick gå runt och kolla lite satt vilmer och jag ihop! träningsvärk i armarna? haha. sedan tog jag och erika en sväng till gysinge höstmarknaden, och stolt gick jag runt med barnvag ;) åkte hem till robin och åt väldigt god middag och nu är jag hemma ska kolla på lite oc och sedan blir de natt för mig tror jag. i morgon ska jag upp till sjukhuset och träffa min kära julia!! <3
vilmer blev nog lite less på mig och hans mamma som skulle flyga runt under dagen :)
http://eccee.blogg.se/ erikas blogg



lång torsdag

1. jag är kissnödig.
2. jag fryser.
3. jag är trött.
såja nu fick ni ta del av mina problem, haha. den här dagen har varit väldigt lång slutade halv fyra och sedan missade jag bussen ner till stan så fick sitta och vänta på bussen i 20 min å då börjar tankarna " FUCK MY LIFE!" . kom tillsist till Mammas jobb och där fick jag vänta ett tag innan jag fick mamma ifrån jobbet. vi åkte ner på stan en sväng och shoppade, mamma ska ha halv åtta hos mig med sina kollegor för skojsskull liksom så vi har inhandlat lite roliga saker sådär. trodde vi skulle vara hemma vid sex senast halv sju... halv nio klev vi innanför dörren. men vi har haft de mysigt, sushi till middag, tallrikar, glas, mat, bordstabletter, servetter, tvål, ljus, blommor ja de mesta har vi handlat idag.
så denna bordsdekoration har jag knåpat ihop åt mamma min :) nu ska jag kissa och sedan blir de dusch och efter de soooova!



kissar på miiig!

okej så jäkla kissnödig nu men måste först skriva de här inlägget som jag tänkt ut, iof börjar de inte riktigt som jag hade tänkt mig men ett ärligt inlägg är väl också trevligt eller?
skulle plugga fysik men kände mig endå rätt säker på de så då valde jag lite O.C istället! har ni sätt den serien ? riktigt bra faktiskt. får väl be om ursäkt för den dåliga uppdateringen också menmen, nu är jag tillbaka och de är ju aif liite bra intesant? har ett lite projekt på gång här nu också så rätt va de är så kommer de något super kul ;) vart i skolan idag men de var inte de lättaste, hade så sjukt ont i magen men jag överlevde dagen. åkte ner på stan och mötte maja och sedan hem på väldigt god middag hos farmor och farfar. drog mig hemmåt och sedan fick min käre vän malin ut mig på en kvällspromenad något jag faktiskt behövde riktigt mycket idag. nu ska jag gå upp och KISSA och sedan ta mig en dusch! see yaa


haha lillebror får vara dagens bild :)


lever

hejhej! ville  bara informera om att jag lever! bara de att jag haft en jobbig helg, inte mått super bra psykiskt och nu har jag bara varit med robin de behövde jag känner jag. men börjar bli sjuk sååå.. ska blogga bättre i morgon kväll eller på tisdag :) kraaaam


fredag

ja nu är de entligen fredag å som jag längtat, idag kände jag mig konstig när jag vaknade kändes inte alls bra så jag tog mig en sheila dag. har varit och köpt blommor och gjort lite höst fint på framsidan av huset. kollat på lite oc och senare blir de väl att städa undan lite i köket. får se vad som händer ikväll blev inte som planerat, var ju medningen att hela "gänget" skulle träffas med så blev de inte. blir nog att kolla på film med alva och ebba förhoppningsvis. och sen i morgon åker jag kanske till robin.



skolan...

ja nu sitter jag i skolan, jag blir väl kvar här och pluggar och de andra ska iväg på skoljoggen. vet inte om jag kommer bli här flera timmar eller bara nån timme till men de märks väl. i morgon blir de tjejkväll med flickorna mina förhoppningsvis om inget annat kommer ivägen. ska bli skönt att få träfffa mina kära vänner och få prata lite.. vi hörs senare i kväll! kram


mammabloggaR?

haha, börjar bli lite rädd för mig själv, brukar bara läsa typ tyra,kenza och vänners bloggar. men har liksom byttt ut dom mot mamma bloggarna.. antingen tycker jag att de sjuktt mysigt att lösa om små pluttisar eller längtan efter en.
skulle dock inte vilja vara gravid inte nu på några år iaf.
fast dom är ju oerhört söta dom små!



intressant men jobbigt.

idag har jag haft en völdigt intressant dag i skolan, de kom ett gäng från akta huvudet och dom pratar om våld runt om i olika skolor i sverige. de var väldigt intressant och roliga saker vi fick göra absolut var de mycket jobbiga grejer också men man fick sig en tankeställare och även fick mina egna tankar börja jobba lite. när jag kom hem idag ringde meral till mig i panik och bad mig komma och hjälpa henne med hennes dotters 7 års kalas, jovisst tänkte jag kan väl inte ta så lång tid. tre timmar var jag där och min plan över eftermiddagen var att kolla film. haha kanske ska ta och bli fest anordnare fast för ungar ;)
min otroligt snygga tårta jag gjorde ;)
och sedan var ju självklart pedagogiska sheila ute och lekte med 12 7 åringar i regnet..
nu ska jag kolla lite oc och sedan sova i morgon blir de akta huvudet igen ser verkligen i framemot morgon dagen :) kram



ojoj.

hallåå?? titta vad jag hittade i skåpet i vardagsrummet nyss?



nu ska jag ta och kolla om jag kan hitta fotto papper till den här! just nu kollar jag på hollywood fruarna å herre säger jag bara.. en dusch efter de här och sedan blir de sängen!


måndag 12 september

ja nu har jag äntligen landat hemma i kökssoffan, dagen har gått ganska fort endå, de kommer nog den här veckan att göra, i morgon ska vi ha föreläsning om våld hela dagen och lika så på onsdag, på torsdag blir de skoljogg och då slutar vi så fort vi gått 5 km och sedan är de en vanlig skoldag på fredag och då slutar jag 12.10 ganska skönt! nu ska jag kasta i mig något att äta och sedan ska jag plugga lite :)






true talent!

ja ni som följer de har väl med all säkerhet sätt amanda från gävle! hon kan sjunga och hon vill nu har vi chans att få henne tillbaka i tävlingen kom igen!!
http://www.tv3.se/true-talent/tittarnas-val



äventyr i uppsala

har städat robins lägenhet lite snabbt men fint blev de iaf, nu ksa jag hoppa på cykeln och åka till gränby centrum och kika runt lite sedan får vi se
en snabb bil så här! ha en bra dag



dockor.

haha asså shit när jag såg de här fattade jag inte först, men de här är docker de som är så sjukt coolt är ju att dom är liksom verkligen bra gjorda.
Cher- sångare för er som inte vet !
Lady Gaga
Meryl Streep och Anne Hathaway från filmen "The Devil Wears Prada"
Angelina Jolie och Johnny Deep ifrån filmen "the tourist"
jag tyckte de var häftigt ;)
länk:http://www.ncruz.com/index.html



uppsala 9 september

hejhopp! nu har jag äntligen landat i lägenheten och om några timmar kommer robin hem från oskarshamn. nu tänkte jag ta mig en dusch som jag verkligen förtjänat känner jag.! efter de kanske jag ska dra mig till ica annars blir de soffläga för mig.. oerhört trött känner jag men hjärnan jobbar ! snart får jag träffa min älskade <3
super snygg bild leker med robins webcam ;)



Godmorgon! Tredje morgonen jag vaknar å är...

img_5027 (MMS)

Godmorgon! Tredje morgonen jag vaknar å är dyngsur av svett.. Drömmer en massa mardrömmar typ! Jobbigt! Nu så ska jag snart gå till bussen, de är som att bussen inte vill ha med mig den liksom skjuter mig ifrån dörren ;) idag slutar jag halv fyra å de här är verkligen min favvo dag på veckan.... Nä de här går inte nu måste jag dra upp lillebror ur soffan å gå till bussen! Hörs senare !




bra att kunna!

kvällen är här å sheila måste sova. hehe väldigt trött just nu kan ju bero på de sjukt tråkiga vädret också men jag skyller på skolan känns bättre så. måste värkligen ta tag i min engelska grej, heh vi ska skriva om en artist och sedan ha en muntlig redovisning på engelska. ( jag kan prata engelska men när jag väl ska prata engelska får jag panik å då låter de förjävligt) så nu måste jag fixa de där snart nog. i dag var jag på min 5:3 KBT "sak" för er som inte alls vet vad de är så kan ni kolla : http://sv.wikipedia.org/wiki/Kognitiv_beteendeterapi. blev vofflor till middag här hemma så då fläska jag på med vanilj glass till tyckte jag förtjänade de. sedan har jag varit till farmor som har förklarat lite för mig om hur jag sak sticka mina sockor som jag håller på med nu. jag blir alltid så kreativ till hösten. men de är ju egentligen bra faktiskt alltid bra att kunna sticka ;)
har räknat med att dom sak vara färdig i morgon kväll då jag måste börja på ett par nya på fredag då jag ska till robin! hehe.
nu ska jag duscha och sen ska jag iaf sova! hoppas ni haft och får en fortsat trevlig kväll! kramkram



rain..

ja regnet öser ner och man märker verkligen att de är höst nu.. man blir så sjukt deppig den här tiden på året, hatar hösten iof typ bara en månad kvar tills jag fyller men de är ju också bara en dag på en månad.. onsdag bara två dagar kvar av skolan sen är de helg igen fyy va skönt. blir nog uppsala hela helgen för mig, mysigt med att få träffa älskling. bloggen är trålig nu men de får ni stå ut med :)


ledsen..

igår dog min telefon och jag var hos robins kusin på 30 års fest! så hade inte tillgång till dator heller, idag har jag kännt mig ledsen. var jätte jobbigt idag då robin skulle åka hem blev väl så då han åkte och repade med sitt band och jag va ut till skogen en sväng... när vi kom hem så la vi oss och kollade på film jag började plötsligt gråta och så höll de på.. idag var ingen bra dag kändes absolut inge vidare att han skulle åka hem somnade av ren utmatning i hans famn en sväng och sedan blev han tvungen att åka!


svar på fråga

Emma om torsdag 1 september: Hejsan, jag älskar verkligen din blogg för att den är intressant och följa också är du väldigt duktig på att skriva, men jag är nyfiken på hur din pojkvän träffades.

Tack för en fin blogg!

Hejsan Emma! kul att du gillar min blogg.!

jadu, jag och robin träffades i januari i en liten grillstuga! de var så att jag och två kompisar satt hemma hos mig en kväll och hade inget att göra så hörde en kompis av sig och frågade om vi ville ut och grilla. så vi åkte iväg till min kompis grillstuga och där möttes vi! :) en ganska kort och tråkig historia egentligen men de tog ett tag innan vi förtstod att vi va lite småkär ;)








torsdag 1 september

sjukt att de redan är spetember? de har gått sjukt fort allt nu den senaste tiden.. idag var jag i skolan en sväng och sedan tillbaka till hedesunda för att åka till helsocentralen, de här senaste två veckorna har jag harft sjukt ont i magen så nu vill jag ha stopp på de! fick lite saker så vi får hoppas att de kommer bli bra nu. sitter och kollar på true talent just nu, sjukt roligt program tycker jag vad tycker ni? nu ska jag iaf fortsätta snuva i soffan och dricka mitt honungs te. i morgon kommer min beby hem ÄNTLIGEN har saknat honom så dom här 5 dagarna så nu kommer de bli super att få pussa och krama påå min honom!





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0