ooooo! :D

en sak som man aldrig kan få för mycket av måste vara skor?! hur äcklig och finnig och trökig man än känner sig i kläder så är skor alltid snygga? nu är dessa söta skor påväg hem till min samling!
199 kr på hm just nu! vet inte men på bild ser dom lite plastiga ut får se hur de ser ut när dom kommer hem men snygga är dom?
har varit i söderfors idag och badat med mamma och lillebror och lite vänner till familjen, mycket trevligt lär jag säga. ska ligga här och slappa en stund innan ridtur med pollen och sedan sak vi tvätta häst!! :) får se vad jag hittar på i kväll robin sover ju hemma hos sig i natt så känns ju lite ensamt redan nu ;)



fruktansvärt kär

dagen har varit underbar, nu är de verkligen sommar de känner man överallt! åkte ner på stranden till tolv ett typ och kom hem runt fem, har legat där hela dagen med underbara vänner. en sak har jag lärt mig idag att aldrig och då menar jag aldrig säga att man inte bränner sig för vad gör jag? jo när jag kommer hem ställer jag mig i duschen för att fresha till mig lite innan jag och robin ska iväg till hans mor och far för att äta då känner jag hur de bränner över kinderna och näsan och på bröstet.. ja de svider och gör ont vad hände? sheila har bränt sig.. -.- tackar mary kays after sun som hjälpt mig! haha men nu ligger jag här och ska försöka hitta något bekvämt att dra på mig och sedan kommer väl robin snart. efter middagen blir de en sväng till stallet och mögligtvis ett kvällsdopp.
och sen måste jag bara säga en sak! jag är fruktansvärt kär i min pojkvän han är helt underbar och vill inte vara med någon annan än honom! älskar dig robin! <3



samma idag

kör på samma idag och nu är vi påväg skriver senare!


sola och bada

godmorgon godmorgon, nu drar jag mamma och lillebror + några vänner ner till stranden. kommer väl bli där typ hela dagen, robin kommer nog ner dit senare så jag blir där ett atg skriver senare!
osminkad å vääääldigt fesh



bra och dåligt!

nu har jag kommit fram till att de är både bra och dåligt att vara kort, eller kort och kort! jag har lyckats att ta mig upp till hela 161cm lång men endå liite för kort för att ha långklänning som jag såå gärna vill ha en. tycker att de är sjukt snyggt att ha en vanlig enkel långklänning och tex converse till AS SNYGGT! men inget jag kan ha tror jag! men iof har jag heller inte provat så många långklänningar då jag alltid blivit lika besviken då den är för lång!



lägg dags?

nu har jag och robin kollat på andra filmen om arn dock somnade jag på slutet men nu är jag pigg.! tee har jag kokat åt oss två så nu drar vi igång nästa rulle och dricker lite tee till den! i morgon ska de bli betydligt mycke bättre uppdatering!



trött som satan

idag är jag trött som bara faaan.. hade en trevlig kväll igår åt sushi med familjen som vi gjort själva riktigt goda,!
efter de åkte jag och robin till en kompis till honom och var där hela kvällen hade väldigt trevligt och kom hem runt fyra :) nu har vi ätit frukost och ska kolla på film en stund den drar jag mig mott stallet och sen vet jag inte riktigt vad kvällen kommer bjuda på. förmodligen en film och chips :p



nuså

nuså är de över, en sak som jag kom på idag som nästan fick mej att få en klump i halsen var att jag inte haft en midsommarkrans men de gick väl rätt fort över. vi hade jätte mysigt på förmiddagen med robins familj. på kvällen åkte jag och åt mat med min familj och några vänner. drog senare på kvällen till en festplats där de va rätt mycket folk. trevlig midsommar hade jag iaf! hur hade ni de?
mitt hjärtas ljus! <3
min



förlåt

får be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen. kommer bli dåligt nu ett tag fram över då det är midsommar. i kväll sover jag hos robin och i morgon väntar de en båt tur med hans familj efter de cyklar vi till hedesunda och jag möter upp min familj och äter middag så jag kommer inte ha tid att sitta vid datorn något! hörs på lördag ;)


äntligen hemma

jag och min mamma har haft en mysig dag i gävle ätit sushi shoppat en massa. jag har köpt ett linne miljontals trosor då de va rea på vero moda(mycket bra troser) två par byxor och en massa olika hårprodukter och sist en bok "varför gråter inte emma" jag skrev om den på min förra blogg så ni som har följt mig där har läst om den boken, för er som är nya. den handlar om arboga mamman 2008 kom de en främande kvinna in i hennes hus och mördade hennes två barn och misshandlade henne grovt. just nu ligger mamma och läser den och så hon ser ut just nu är den nog rätt bra tror jag haha :)
orkar inte lägga upp bilder på kläderna nu gör de i morgon!



god morgon

godmorgon alla ni vaknade nyss och nu drar jag på mig kläder så ska mamma och jag dra till stan på mamma dotter dag!



i sängen.

just nu ligger jag väldigt bra i min varma sköna säng, ligger här och ångrar mig starkt att jag tog den där sista biten av brie osten.. menmen gott var de iaf. just nu tror jag alla i gävle trakterna känner sig lite depp då de faktiskt är sommarlov och vädret är...som de är. jag vill ha sol skinade sol exakt vad jag vill ha, mycke pengar vill jag också ha väldigt mycke pengar men de har jag inte. i morgon ska jag och mamma in till stan för att kika runt lite och då jag tänkte skriva upp en lista på de jag borde köpa nu när jag har pengar inser jag att 750 kr kommer man inte så långt på.
jordgubbar vill jag också ha haha. nu blir de sista avsnittet av true blood och sen äre sängen och jag som blir ett! <3



lite energikick!

godmorgon , sovit ca 6 timmar men känner mig endå helt slut men vad ska man göra liksom?
nu ska jag ta och klä på mig och sedan ska jag åka och möta min kära vän sara som jag inte umgåtts med på evigheter, de blir en liten energikick sådär. älskling har jobbat natt så får se när han vaknar och vi kan träffas, ska till stallet idag också. tips: för er som gillar ögonskuggor, guld över hela ögonlocket och en röd rouge en linge mitt på ögat är skit snyggt och perfekt sommar make ;)
dålig bild men ni kanske förstår?



jorå satt..

att sitta och njuta till ljudet av fågelkvitter och ett svagt brus av bilar långt bort är såå mysigt men inte KLOCKAN 05.10 PÅ MORGONEN? nu måste jag sova kroppen är trött men hjärnan håller igång som bara den.. just nu tror jag att någon vill straffa mig, men de tror jag alltid då jag inte kan sova. om ca 4 timmar ska jag gå upp men just nu känns de inte så lockande. känner mig lite desperat då jag har skrivit mitt tredje inlägg på bara några timmar, och tro inte att detta kommer bli till en vana ni ska vara glada om jag ens minns att skriva ett inlägg om dagen hehe.
godmorgon till er som vaknat och godnatt till er som inte har hunnit somna!



why so hard?

varför ska de alltid vara så svårt att sova ensam om nätterna? nu ligger jag här halv fyra på morgonen och är SUPER pigg. kanske skulle ta och ringa min käre pojkvänn som jobbar natt, men då innebär de att lyfta min feta röv ur min mysiga bädd för att ta mig upp och hämta laddaren och jag tror inte min kära vän julia skulle bli allt för glad om hon ser detta inlägg och fattar att jag pallrade mig upp och hämtade laddaren för honom och inte för henne. ;) så lika bra att bara ligga här och ha tråkigt, iof ligger jag och får goda råd av min frisör hur jag ska göra med den hämska utväxten de är ju roligt iaf.
den här bilden tog jag idag på mig själv, hittade en gammal ögonskugga och började leka lite hehe :)



återgår till de jag känner till..

nu är jag tillbaka på blogg.se trivdes jätte bra till en början på nattstad men gick inte lång tid innan sidan började krångla för mig både på min och andras datorer.! så nu går jag tillbaka till den här bloggen och hoppas på att de inte ska krångla en massa här också.





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0